Közösségi ajánlatok

Online, offline szolgáltatás vagy termék ajánlatok közösségünkből

FONTOS:
Úgy gondoltam, jó lenne lehetőséget adni közösségi ajánlatokra, mivel mindenkinek megvan a maga modja ahogy meg szokta köszönni a segítséget. Ha szeretnál Te is így tenni, kérlek használd a kapcsolati ívet és írd meg mire gondoltál 🙂

Azonban, van pár fontos tudnivaló:
1. Felelősséget a külsős tartalmakért nem vállalok. A publikálás idején minden rendben volt.
2. Ezek önkéntes felajánlások, nem vagyok viszonteladója egyik cégnek sem.
3. Lehet online, offline, szolgáltatás vagy termék is az ajánlat témája

OpticZone optika

Mivel sasszemuek sokan vannak és azok is akik esetleg egy jobb lencsét szeretnének ezert a következő ajánlatot kaptuk:

– Aki bemegy az OpticZone optikába (Új Buda center) és a “wpbarkacs” lehetőséget kéri az állandó 20% kedvezményben fog részesülni. Amolyan offline kuponkód…Ha a szemvizsgálatot máshol csinaltatta, de itt akarja a fizikai dolgokat letudni, akkor is 

– Hoya lencsék (pl Bluecontrol) esetén, ha van aktuális nagyobb kedvezmény az az automatikusan érvényes, de a fenti kód itt is működik és én is csak ajánlani tudom.

– Igen, engedélyt kaptunk a csoporton kívüli tagoknak sugni, ha családtag vagy közeli ismerős / munkatárs igénybe venné.

Pixelbeast

WordPress weboldalakat készíteni manapság pofonegyszerű, de jól konvertáló, könnyen használható, ízlésesen összeállított weboldalt annál nehezebb. A builderek (Elementor, Divi, stb.) nagyban megkönnyítik a weboldalkészítők munkáját, ezzel egyidőben azonban sokkal egyszerűbbé vált gyengén teljesítő weboldalak létrehozása – a készítője tudta nélkül. 

Ezen problémák elhárításában próbálok segítségedre lenni, a következőkkel:
-weboldalad design, ergonómiai szempontok szerinti elemzése (reszponzivitási-, UX-, megjelenésbeli problémák felkutatása -pl. typográphiai, olvashatósági hibák, user flow elemzés, stb.)
-konkrét javaslatok a problémák megoldására 

Hogyan zajlik az elemzés?
-2-3 óra alatt (esetenként hosszabb) átnézem az oldalad
-1,5 órás Skype/Messenger konzultáció alkalmával prezentálom a talált hibákat, majd javaslatot teszek azok megoldására. 

Minden hónapban egy szerencsés csoporttagnak INGYENESEN felajánlok egy 65.000Ft értékű design konzultációt (audit). Annyi a dolgod, hogy a Tovább gombra kattintva kitöltöd az űrlapot! 

onlinebiznisz.hu logo

Online Biznisz

Bármilyen terméket vagy szolgáltatást értékesítesz, egy megfelelően megtervezett és kivitelezett értékesítési tölcsérrel csúcsra járathatod a bizniszed.

Ezért felajánlom, hogy a jelentkezők közül minden hónapban kisorsolunk egy 100.000 Ft értékű konzultációt, melynek során segítek megtervezni az első sales funneled!

Mit érhetsz el egy ilyen funnel-lel?- több ügyféled lesz
– magasabb áron adhatod el a szolgáltatásod, terméked
– automatizálhatod az értékesítési folyamatokat

A konzultáció első lépése, hogy a lenti linken található űrlapot kitöltöd. Ezt követően megtervezem a funneled alapjait, majd egy 1 órás online meeting keretében pontosítjuk a részleteket és kapsz egy megvalósítási tervet is hozzá.

Az elmúlt években közel 50 ilyen funnelt terveztem és/vagy építettem fel, és ezek közel felének a marketingkampányaiban is aktívan részt vettem (jelenleg is 4 projektben vagyok érdekelt). Ezt a tapasztalatot most INGYEN átadom neked – persze ha te leszel az adott hónap szerencsése!

Szeretnél Te is felajánlani valami értéket a közösségnek?