Általam használt és javasolt eszközök

Olyan eszközök listáját láthatod amit a mindennapokban én magam is használok saját és klienseim oldalain

Sablon / Page Builder

GeneratePress /Premium – Szuper gyors, könnyen kezelhető, de ugyanakkor remekül testreszabható. (10% kedvezmény)

Astra /Pro – Szintén gyors és testreszabható alap sablon, remek GeneratePress alternatíva.

Divi – Gyors és remek sablon illetve lap építő kombó, éves vagy élettartam licenszel (10% kedvezmény). Sokáig használtam, de már csak GeneratePress és Elementor kombóval dolgozok. ( helloWP-n keresztül lifetime API kulcs vehető éves áron

Javasolt bővítmények

Elementor page builder – Sablon független, gyors és folyton fejlesztett lap építő. Ingyenes és Pro verzióval. Az ingyenes majd mindere elegendő, Pro pedig képes majd mindent alakítani weboldalunkon.

SEOPress – Yoast ingyenes és Premium remek helyettesítője. Az egyszerű bármennyi domain licensz miatt pedig a klienseimnek is ajánlhatom nyugodtan a Pro verzióját.

Yoast SEO – Mai napig remek technikai SEO bővítmény, de csak az ingyenes verzióját merem javasolni.

HappyForms – Gyors és testreszabható kapcsolati ív építő CSV exportálási lehetőséggel

GravityFroms – Form építő a már sokkal komolyabb igényekre. Csak fizetős verziója van :/ 

WooCommerce – Az egyik legnagyobb e-commerce bővítmény online bolt inditásához. Az alap ingyenes szinten mindenre jó és van számlázz.hu, stb bővítési lehetőség

Easy Digital Downloads – Mint előbbi, de ez kimondottan digitális termékekre lett készítve

WPShowPost – Tom Usborne egy pöppet kevésbé ismert lista építő terméke, ugyanakkor hasonloan erős eszköz mint a GeneratePress sablonja. Hétköznapi bejegyzésektől Woo termékekig majd bármit megjelenít. Magazin weblap építőknek kötelező!

SmartSlider3 – Szerintem a legjobb slider építő bővítmény aminek van ingyenes és Pro verziója (erre 10% kedvezmény a kosárban vár téged)

Email marketing

MailChimp – Talán a legkedveltebb email marketing platform. Ingyenes az első 2000 feliratkozóig.

ElasticEmail – Amikor a 2000 feliratkozó limit már nem elegendő, vagy csak szeretnél egy minőségi tömeges email küldő szolgáltatást. 

Biztonsági és mentés bővítmények

Wordfence – Az egyik kedvenc biztonsági bővítményem…az ingyenes verzióban ha mindent beállítunk, sok fejtöréstől szabadulunk meg későbbiekben.

WP-SpamShield – Egy remek WordPress anti spam bővítmény. 

A fenti linkek némelyike partner link. Ez neked semmivel sem fog többe kerülni, viszont nekem segítesz, ha ezeket használod vásárlásnál. Ugyanakkor igy tudok kedvezményes árakat is hozni számodra ami esetenként másoknak nem elérhető